06-51175420

Heb je vragen? Wil je gewoon even sparren? Of wil je weten wat het kost? Je mag me altijd bellen, mailen of appen.

06 - 51175420

Informatie-ochtend opleiding

Meer info over 'De kracht van je hoofd zit in je lijf'
11 december 2021
Oisterwijk

Deze info-ochtend gaat over de opleiding ‘De kracht van je hoofd zit in je lijf’. Wanneer jij overweegt om deze vijfdaagse opleiding te volgen, maar daarover nog vragen hebt, dan is deze ochtend voor jou bedoeld.

Tijdens deze ochtend kun je kennismaken met Mirian en ben je vrij om al je vragen aan haar te stellen. Bovendien krijg je een voorproefje van de opleiding; ze geeft een korte workshop waardoor je meteen een beeld hebt van wat je kunt verwachten.

Programma

9.00 - 9.30 uur: inloop, kennismaken, vragen stellen
9.30 - 12.00 uur: workshop

‘De kracht van je hoofd zit in je lijf’ is een opleiding voor trainers, coaches en begeleiders die werken met hoogbegaafde mensen. Mirian Rutten leert je hoe je lichaamsbewustzijn kunt inzetten in je werk om mensen mentaal, fysiek en emotioneel in balans te brengen. Elders op deze website lees je meer hierover.

Als je aanwezig wilt zijn bij de informatie-ochtend, meld je dan aan via het formulier hieronder. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met meer informatie, zoals de locatie van de informatie-ochtend. Graag tot snel!

Inschrijven

Naam is vereist.
Naam is vereist.
E-mailadres is vereist.
Na betaling ontvang je een factuur op dit e-mailadres.
E-mailadres komt niet overeen.
Informatie-ochtend opleiding
Prijs: € 14,46
Btw: € 3,04
Totaal
€ 17,50
Algemene voorwaarden en privacybeleid *
Je moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

Vraag of meer info?

Bel Mirian

(+31) 6 51175420

Mirians leermethode vond ik heel prettig. Je ervaart zelf wat lichaamsbewustzijn is en hoe de processen in je lichaam in elkaar steken. Ik pas het veel toe bij mijn clienten. Je kunt heel creatief met Mirians methode omgaan; ik kan wel 100 spelvormen verzinnen om dit lichaamsbewustzijn te activeren.

Conny van Iwaarden
Coach voor hoogbegaafden

Mirian is een fijn mens. Ze luistert en kijkt goed, laat haar gevoel duidelijk meespreken en heeft een goed gevoel voor humor. Het is gemakkelijk met haar in contact te komen.

Anneke
Begeleider

Tijdens de opleiding ‘De kracht van je hoofd zit in je lijf’ ben ik me meer bewust geworden van de signalen van mijn lichaam. Ik denk bewuster na over de keuzes die ik maak. Ik kreeg een spiegel voorgehouden, waardoor ik echt aan de slag moest met mezelf. Nu kan ik het geleerde overbrengen aan anderen.

Mieke van den Elzen
Coach
© 2021 Mirian Rutten