06-51175420

Heb je vragen? Wil je gewoon even sparren? Of wil je weten wat het kost? Je mag me altijd bellen, mailen of appen.

06 - 51175420
Voor managers

Krachtiger leidinggeven zonder stress

26 januari 2023
Oisterwijk

Het beste uit mensen krijgen, vergt inspanning. Het is soms een behoorlijke opgave om eruit te krijgen wat erin zit, ook bij jezelf. Managers hebben vaak zo veel gedachten, dat ze daar niet het gewenste resultaat uit kunnen halen. Bovendien redeneren ze intuïtieve signalen vaker weg. 

Communicatie is voor managers van het grootste belang. Niet alleen verbale communicatie, maar juist ook non-verbale. Lichaamsbesef speelt dan ook een grote rol in modern high-performance leadership. 

Training voor (hoogbegaafde) managers

Tijdens deze training krijg je handvatten om krachtiger in je omgeving te staan. Je leert beter bij jezelf te blijven als manager en je grenzen aan te geven. Daarnaast leer je hoe je krachtiger kunt leidinggeven zonder te dominant te zijn. Hoe je mensen kunt aansturen, zonder te zeggen wat er moet gebeuren. Begeleiden in plaats van afbreken.

Ook leer je hoe je je kunt inleven in de ander en hoe je kunt meebewegen. Hoe je rust creëert zodat je kunt samenwerken vanuit rust en ontspanning. Doordat je sterker wordt in al deze zaken, kun je vervolgens het geleerde doorgeven en zo het maximale halen uit je team en medewerkers.

Hoogbegaafde managers zien hun eigenschappen vaak als valkuilen. Je krijgt meer inzicht in deze eigenschappen en gaat inzien dat dit juist kwaliteiten zijn. Ook leer je hoe je deze beter als manager kunt inzetten. De training is praktisch, concreet en doelgericht. Met een uitgekiende combinatie van verschillende methodes helpt Mirian jou met het versterken van je zelfvertrouwen en je sociale en communicatieve vaardigheden. Het resultaat: betere communicatie en minder stress. Met als gevolg dat niet alleen jouw eigen prestaties zullen verbeteren, maar ook die van je team.

Mirian geeft deze training aan een kleine groep managers. Zo kan zij jou persoonlijke aandacht geven en inspelen op jouw eigen leerbehoefte.

Mirian Rutten is gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. Als jij niet hoogbegaafd bent, is deze training nog steeds heel nuttig en leerzaam.

De investering is 200 euro (excl. BTW) per persoon, dat is inclusief lunch.

Wanneer?

De training vindt plaats in Oisterwijk op 26 januari.
9.00 uur Inloop
9.30 uur Aanvang training
13.00 uur Lunch
14.00 uur Einde training

Mocht je deze datum verhinderd zijn, laat dan je e-mailadres achter, dan houd ik je op de hoogte van toekomstige trainingen.

Ik hoop je te mogen ontmoeten tijdens de training!

Inschrijven

Naam is vereist.
Naam is vereist.
E-mailadres is vereist.
Na betaling ontvang je een factuur op dit e-mailadres.
E-mailadres komt niet overeen.
Krachtiger leidinggeven zonder stress
Prijs: € 200,00
Btw: € 42,00
Totaal
€ 242,00
Algemene voorwaarden en privacybeleid *
Je moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

Vraag of meer info?

Bel Mirian

(+31) 6 51175420

Ik kwam meer te weten over mijzelf en de over wijze waarop ik moest leren omgaan met vragen die ik niet een, twee, drie zelf kon oplossen. Mirian zet je aan het werk. Het heeft mij een prima gevoel gegeven en heel veel antwoorden. Vele malen dank Mirian!

Michel van Dijk
Manager gemeente Tilburg

Mirian is een fijn mens. Ze luistert en kijkt goed, laat haar gevoel duidelijk meespreken en heeft een goed gevoel voor humor. Het is gemakkelijk met haar in contact te komen.

Anneke
HR manager

Werken en studeren met Mirian heeft oprecht mijn leven verrijkt. Als collega in coaching én als coach. De sessie die we gedaan hebben, heeft veel voor mij in een ander perfectief geplaatst op een zeer positieve manier. Mirian is bijzonder goed in het aanvoelen van haar cliënt. De combinatie van deze gevoeligheid, haar zorgvuldigheid, stabiliteit en doortastendheid maakt haar in mijn ogen een topcoach. Onze diepe connectie en fijne gesprekken koester ik.

Maaike Rekers
© 2021 Mirian Rutten