06-51175420

Heb je vragen? Wil je gewoon even sparren? Of wil je weten wat het kost? Je mag me altijd bellen, mailen of appen.

06 - 51175420

Workshop 3daagse - Kom uit je hoofd – september2024

Voor een beter lichaamsbesef en meer weerbaarheid
9 september 2024
Oisterwijk

De workshop 3daagse ‘Uit je hoofd’ is een uitgebreide kennismaking met lichaamsbewustzijn. Je gaat lichaamsbewustzijn niet alleen ervaren, maar we gaan het ook intrainen.

De workshop bestaat uit drie maandagen van 9-12 uur. Het is een actieve workshop, waarin ook oefeningen worden gedaan, dus doe gemakkelijk zittende kleding aan. Inschrijven kan onderaan deze pagina.

Waarom is lichaamsbewustzijn belangrijk?

Niet voelen maar denken. Vooral in je hoofd zitten. De signalen van je intuïtie niet opmerken, negeren of zelfs ‘wegredeneren’. Herken je dat? Onze ratio neemt graag de overhand boven het zintuiglijke.

Wanneer je veel in je hoofd zit, veel nadenkt, kun je het contact verliezen met je lichaam, je eigen energie en de interactie met de energie van een ander. En dat blijft niet zonder gevolgen.

Niet-lichaamsbewust zijn, kan ertoe leiden dat je jouw automatische (vaak onbewuste) lichaamsreacties niet onder controle hebt. Als je onder spanning staat, gaat de energie naar je hoofd. Je maakt minder contact met je lichaam. Je voelt onrust en vindt het lastig om bij jezelf, je gevoel en je kern te blijven.

Daardoor kun je minder goed oplossingen bedenken. Minder goed beslissingen nemen. Minder goed je grenzen aangeven. Überhaupt minder goed functioneren. Je gaat op de automatische piloot en dat is niet de optimale manier.

Daarom is lichaamsbewustzijn zo belangrijk. Je kunt leren om jouw automatische lichaamsreacties te sturen. Door bewust te ademen terwijl je onder spanning staat, kun je teruggaan naar je balans. Zo kun je de controle terugnemen. Dan word je meer jezelf en gelukkiger.

Workshop 3daagse

Tijdens deze workshop 3daagse laat ik je ervaren wat lichaamsbewustzijn is en wat voor positief effect het op je kan hebben. Bovendien gaan we het intrainen. Het is een (uitgebreide) kennismaking met mijn manier van werken. Laagdrempelig en niet zweverig.

De data voor deze editie zijn:

- Maandag 9 september;
- Maandag 23 september;
- Maandag 7 oktober.

De drie workshops beginnen om 9.00 uur met koffie of thee. We ronden af om ongeveer 12.00 uur.

Wil je meedoen? Schrijf je dan in met onderstaande formulier.

Inschrijven

Naam is vereist.
Naam is vereist.
E-mailadres is vereist.
Na betaling ontvang je een factuur op dit e-mailadres.
E-mailadres komt niet overeen.
Workshop 3daagse - Kom uit je hoofd – september2024
Prijs: € 118,50
Btw: € 31,50
Totaal
€ 150,00
Algemene voorwaarden en privacybeleid *
Je moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

Vraag of meer info?

Bel Mirian

(+31) 6 51175420

Ik vond ‘Uit je hoofd’ een heel leuke en gezellige workshop! Leuk opgezet met een combinatie van theorie en spel. Mirian creëerde een sfeer waarin iedereen zich veilig voelde. Ik zou de workshop een 10 geven!

Nicoline

Na de workshop 'Uit je hoofd' ervaar ik dat ik een stap vooruit ben gegaan in het bewust omgaan met het hier en nu, dat ik steeds meer naar mezelf luister en ontspannener ben. Met deze methode kan ik nu gewoontes doorbreken, zodat ik ook snel positief effect heb in de belemmeringen die ik eerst ervaarde. Ik zie de workshop, die ik een vervolg heb gegeven, als een uitje en als investering in mezelf, maar ook voor mijn omgeving. Ik zou deze workshop aan iedereen aanraden om een keer te volgen. Om een keer te ervaren wat je gewoontes zijn en wat dit voor invloed op jezelf en op iemand anders kan hebben.

Pascalle

Mirian is een fijn mens. Ze luistert en kijkt goed, laat haar gevoel duidelijk meespreken en heeft een goed gevoel voor humor. Het is gemakkelijk met haar in contact te komen.

Anneke
begeleider
© 2021 Mirian Rutten