06-51175420

Heb je vragen? Wil je gewoon even sparren? Of wil je weten wat het kost? Je mag me altijd bellen, mailen of appen.

06 - 51175420

Workshop Uit je hoofd 25 november

Voor een beter lichaamsbesef en meer weerbaarheid
25 november 2023
Oisterwijk

Sommige mensen zijn geneigd om ‘in hun hoofd te leven’ en intuïtieve signalen ‘weg te redeneren’. Het rationele vermogen neemt graag de overhand boven het zintuiglijke. Als je druk bent met gedachten, scenario’s, oorzaak-gevolg-vragen en de omgeving, merk je de primaire zintuiglijke indrukken vaak niet eens op.

Als je veel in je hoofd leeft, veel nadenkt, kun je het contact verliezen met je lichaam, je eigen energie en de interactie met de energie van een ander. Het negeren van je eigen lichaamstaal kan ertoe leiden dat je de overtuigingskracht mist om gehoord en gezien te worden.

Uit je Hoofd

In de workshop ‘Uit je hoofd’ breng ik, Mirian Rutten, je lichaamsbesef bij. Je leert wat de kracht is van bewust ademen, hoe je beter kunt omgaan met je eigen lichaamstaal en hoe je hierdoor fysiek weerbaarder wordt.

Ik ben Rots & Water-trainer en coach en gespecialiseerd in de begeleiding van hoogbegaafden. Ik leer je hoe je jezelf krachtig kunt neerzetten, keuzes durft te maken, grenzen aangeeft, innerlijke kracht voelen en aanwezig durven zijn. Daarnaast leer ik je hoe je je kunt inleven in de ander, meebewegen, samenwerken en innerlijke rust kunt creëren.

De oefeningen versterken het zelfvertrouwen en sociale en communicatieve vaardigheden en leren je duidelijker te communiceren, je eigen ruimte in te nemen en zodoende steviger in je schoenen te staan.

Het is een actieve workshop, waarin ook oefeningen worden gedaan, dus doe gemakkelijk zittende kleding aan.

De workshop begint om 9.00 uur met koffie of thee en een kennismaking. Om 09.30 uur gaan we aan de slag. De workshop duurt ongeveer tot 12.00 uur.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!

Inschrijven

Naam is vereist.
Naam is vereist.
E-mailadres is vereist.
Na betaling ontvang je een factuur op dit e-mailadres.
E-mailadres komt niet overeen.
Workshop Uit je hoofd 25 november
Prijs: € 28,92
Btw: € 6,08
Totaal
€ 35,00
Algemene voorwaarden en privacybeleid *
Je moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

Vraag of meer info?

Bel Mirian

(+31) 6 51175420

Ik vond ‘Uit je hoofd’ een heel leuke en gezellige workshop! Leuk opgezet met een combinatie van theorie en spel. Mirian creëerde een sfeer waarin iedereen zich veilig voelde. Ik zou de workshop een 10 geven!

Nicoline

Na de workshop 'Uit je hoofd' ervaar ik dat ik een stap vooruit ben gegaan in het bewust omgaan met het hier en nu, dat ik steeds meer naar mezelf luister en ontspannener ben. Met deze methode kan ik nu gewoontes doorbreken, zodat ik ook snel positief effect heb in de belemmeringen die ik eerst ervaarde. Ik zie de workshop, die ik een vervolg heb gegeven, als een uitje en als investering in mezelf, maar ook voor mijn omgeving. Ik zou deze workshop aan iedereen aanraden om een keer te volgen. Om een keer te ervaren wat je gewoontes zijn en wat dit voor invloed op jezelf en op iemand anders kan hebben.

Pascalle

Mirian is een fijn mens. Ze luistert en kijkt goed, laat haar gevoel duidelijk meespreken en heeft een goed gevoel voor humor. Het is gemakkelijk met haar in contact te komen.

Anneke
begeleider
© 2021 Mirian Rutten