06-51175420

Heb je vragen? Wil je gewoon even sparren? Of wil je weten wat het kost? Je mag me altijd bellen, mailen of appen.

06 - 51175420

Over Mirian

Welkom! Mijn naam is Mirian Rutten

In mijn ‘vorige leven’ was ik goudsmid. Een prachtig vak, maar toch liep ik vast. Jarenlang probeerde ik mezelf te begrijpen. Zo kwam ik erachter dat ik hoogbegaafd ben en dat me dat flink in de weg zat.

Van wat me tegenhield, heb ik mijn kracht gemaakt. Nu geef ik trainingen, coaching en begeleiding aan andere hoogbegaafde mensen. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens het leidinggeven aan een team van zeven goudsmeden, gebruik ik nu in mijn sessies. Zo is alles mooi op zijn plek gevallen!

Hoe ben ik daar gekomen?

Toen ik vastgelopen was, kreeg ik van mijn personal coach het advies om meer te gaan bewegen. Ik ben toen voetbaltrainingen gaan geven aan jongeren in de jeugdzorg. Ik zag hoe die kinderen opleefden door het sporten en doordat ze zelf oplossingen moesten zoeken. Ook merkte ik dat ik snel de vinger op de zere plekken kon leggen. Dat ik aanleg had om die jongeren daardoor nog beter te helpen.

Met die wetenschap kwam ik in 2005 uit bij Rots & Water-trainingen. In het geven van deze trainingen, die gericht zijn op fysieke weerbaarheid, kon ik echt mijn ei kwijt. Zo werkte ik tien jaar lang met jeugdige delinquenten.

Ik ging de Rots & Water-trainingen ook geven bij Feniks Talent, een expertisecentrum voor (hoog)begaafde onderpresteerders, uitvallers en thuiszitters. Ook geef ik workshops bij het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen. En ik geef trainingen voor Novilo Opleidingen, een opleidingscentrum op het gebied van talentontwikkeling en hoogbegaafdheid in het Praktijkonderwijs en Voortgezet onderwijs. Daar geef ik de driedaagse specialisatiemodule lichaamsbewustzijn. Verder werk ik samen met de Levenskrachtschool.

Ondertussen volgde ik meerdere opleidingen en cursussen en ontdekte ik dat ik heel graag managers begeleid. Sinds 2017 geef ik dan ook individuele coaching en training aan managers via De Baak, maar ook namens mijn eigen praktijk.

Met alle opleidingen en een inmiddels enorme schat aan praktijkervaring, ben ik gekomen tot waar ik nu ben: zelfstandig coach, begeleider en opleider. Ik train managers en managementteams, trainers, jongeren en volwassenen. Ook bied ik coaching en begeleiding op maat.

Wil je weten hoe ik jou verder kan helpen? Neem dan contact met me op via

(+31) 6 51175420

of stuur een berichtje via het contactformulier.
Dat is geheel vrijblijvend. Maar wel heel belangrijk voor jouw toekomst!

© 2021 Mirian Rutten