06-51175420

Heb je vragen? Wil je gewoon even sparren? Of wil je weten wat het kost? Je mag me altijd bellen, mailen of appen.

06 - 51175420

Referenties

Werken en studeren met Mirian heeft oprecht mijn leven verrijkt. Als collega in coaching én als coach. De sessie die we gedaan hebben, heeft veel voor mij in een ander perfectief geplaatst op een zeer positieve manier. Mirian is bijzonder goed in het aanvoelen van haar cliënt. De combinatie van deze gevoeligheid, haar zorgvuldigheid, stabiliteit en doortastendheid maakt haar in mijn ogen een topcoach. Onze diepe connectie en fijne gesprekken koester ik.

Maaike Rekers

'De kracht van je hoofd zit in je lijf' was voor mij een waardevolle training, zowel qua kennis als voor mijn persoonlijke groei. De begeleiding door Mirian Rutten vond ik goed en persoonlijk. Ook haar expertise en haar flexibiliteit tijdens deze 7-daagse opleiding waren heel goed. Een aanrader voor iedereen die met hoogbegaafde jeugdigen werkt!

Sjoerd Dirk Meijer
ECHA Specialist hoogbegaafdheid bij iQBegrijp

Mirian is een fijn mens. Ze luistert en kijkt goed, laat haar gevoel duidelijk meespreken en heeft een goed gevoel voor humor. Het is gemakkelijk met haar in contact te komen.

Anneke
HR Manager

Ik heb bij Mirian inzicht gekregen in mezelf. In waarom ik dingen deed, in mijn patronen die niet meer werken. Mirian kan heel goed spiegelen waardoor je snel inzicht krijgt in jezelf en waar je tegenaan loopt. Ze is duidelijk op een plezierige manier. Je voelt dat ze je oprecht wil helpen. Ik heb er echt veel aan gehad. Door Mirian heb ik me voorgenomen dingen anders te gaan doen. Nu ik dat doe, is er een last van me afgevallen, waarvan ik niet eens wist dat ik hem droeg. Ik heb nu meer rust en ben dankbaar dat ik ben zoals ik ben.

Chrystel Dirks
HR manager

Ik zocht iets waardoor mijn zoon, die veel in zijn hoofd zit, in verbinding zou komen met zijn lijf en gevoel. De oefeningen van Mirian maakten zó veel duidelijk! Ze kan onbewuste processen weergeven en naar een bewust niveau krijgen. Na drie sessies voelt mijn zoon zich sterker, hij straalt zelfvertrouwen uit en maakt weer grapjes!

Maaike van Gils

De training was heel concreet. Ik heb veel zelf ervaren. We kregen korte, duidelijke theoretische onderbouwing met literatuuradvies, dat vond ik heel goed. De sfeer was respectvol. Ik zou de training aanraden, ik geef ‘m een 10. En ik wil heel graag een vervolg!

Ineke van Doornik
lerares

Tijdens de opleiding ‘De kracht van je hoofd zit in je lijf’ hebben we verschillende oefeningen gedaan. Hierdoor ga je veel bewuster voelen in je lijf. Ook door de bijbehorende theorie word je je hier bewuster van. Door deze training ben ik me meer bewust van de signalen van mijn lichaam. Ik denk bewuster na over de keuzes die ik maak en de gevolgen daarvan op mijn lichaam. Uiteindelijk heb ik hierdoor meer rust.Mirian kan luisteren zonder oordeel. Je kunt echt je verhaal bij haar kwijt. Ze stelt haar vragen zo, dat je zelf aan het denken wordt gezet. Ook haar nuchtere kijk en humor zijn heel fijn. En het feit dat ze zo door onzin en smoesjes heen prikt. Ze doet dit op een manier die niet aanvallend is maar wel direct.Als je ervoor durft te gaan, zou ik aanraden om aan de slag gaan met Mirian. Je krijgt dan een spiegel voorgehouden, waardoor je echt aan de slag moet met jezelf.

Mieke van den Elzen
Eigenaar Bijdehand Talentbegeleiding

Ik vond ‘Uit je hoofd’ een heel leuke en gezellige workshop! Leuk opgezet met een combinatie van theorie en spel. Mirian creëerde een sfeer waarin iedereen zich veilig voelde. Ik zou de workshop een 10 geven!

Nicoline

Tijdens mijn coachingstraject kwam ik meer te weten over mijzelf en de over wijze waarop ik moest leren omgaan met vragen die ik niet een, twee, drie zelf kon oplossen, dit dankzij de hulp van Mirian.Mirian zet je aan het werk. Ze neemt de tijd om jou zelf te laten uitvinden waar de antwoorden liggen op complexe vragen, die vaak heel ver teruggaan in het verleden. Je ontdekt dat jij zelf de sleutel in handen hebt. Mirian houdt je de spiegel voor om je te laten zien waarmee jij aan de slag moet. We gingen heel diep en dat heeft echt tijd nodig. Ook je omgeving moet weten waarmee jij bezig bent.Het heeft mij een prima gevoel gegeven en heel veel antwoorden, waarmee ik anders was blijven rondlopen. Vele malen dank Mirian! Succes met het coachen van andere mensen die waarschijnlijk ook allemaal op zoek zijn naar de antwoorden die ik heb gevonden dankzij jouw hulp.

Michel van Dijk
Manager gemeente Tilburg

Mirian let goed op dat ze tijdens de workshop ‘Uit je hoofd’ iedereen zijn moment geeft. De sfeer en energie zijn heel goed. Bedankt voor de fijne ochtend!

Rick van de Sande

De specialisatiemodule Lichaamsbewustzijn was nog leuker dan verwacht! Heel divers. Mirian neemt de tijd voor dingen, zonder dat de training er traag van wordt. Ik vond veel dingen vooraf spannend, maar heb het geen enkel moment vervelend gevonden. Ik heb genoeg om verder mee aan de slag te gaan, dank je wel!

Brenda van Beek
leerkracht

Wij zijn bij Mirian Rutten terecht gekomen aangezien onze oudste zoon van 9 jaar vastliep in zijn ontwikkeling op school en thuis. Later is Mirian ook met onze jongste zoon van 6 jaar aan de slag gegaan. Mirian is met beide jongens oefeningen gaan doen, zodat zij meer in hun lijf zijn gaan zitten en steeds beter om kunnen gaan met emoties en de uiting hiervan. Wij ouders hebben hier ook begeleiding bij gekregen om te kijken hoe het bij ons werkt, zodat we het vervolgens kunnen terugkoppelen naar onze kinderen. En ook om te leren kijken naar ons eigen gedrag en wat voor effect het heeft op de kinderen. Kenmerkend voor Mirians werkwijze zijn: verbinding, veiligheid, respectvol, spiegelend, kritisch, alles mag er zijn zonder oordeel, sturend zonder druk, doelgericht, met beide benen op de grond, oprechtheid en humor.Voor mensen die vastlopen in een systeem of meerdere systemen (zoals werk, gezin of relatie) en die willen reflecteren naar zichzelf met een open mind, is Mirian zeker een aanrader.

Debbie Broos

Ik ben me er bewust van geworden dat ik meer ‘uit het hoofd’ moet komen. Het was een goede training, met een diversiteit aan oefeningen. Ook de huiswerkopdrachten zorgden voor meer inzicht en betrokkenheid. Aanrader!

Marlies van Heumen
trainer

Ik heb veel gehad aan de specialisatiemodule Lichaamsbewustzijn, zowel voor werk als privé. De training had veel bruikbare (werk)vormen. Ik ben uit mijn comfortzone gegaan, al had het Mirian wat mij betreft best nog directiever naar mij mogen zijn. De training voldeed aan mijn verwachtingen, ik zou ‘m aanraden. En zelf wil ik nog wel een verbreding / verdieping.

Esther Horn
leerkracht

De specialisatiemodule Lichaamsbewustzijn was heel praktisch, vol zinvolle toepassingen voor in de begeleiding van leerlingen. Ik wilde handvatten en die heb ik gekregen. Ga zo door!

Anoniem
begeleider

Wat ik goed vond aan de workshop ‘Uit je hoofd’ is dat ik me bewust werd van mijn gevoelens en patronen. Ik zou de workshop een 8 geven.

Rianne

Benieuwd welke training jou verder kan helpen? Kijk dan bij de agenda.

Wil je liever individuele begeleiding of heb je een vraag? Neem dan contact op via

(+31) 6 51175420

of stuur een berichtje via het contactformulier.

© 2021 Mirian Rutten