06-51175420

Heb je vragen? Wil je gewoon even sparren? Of wil je weten wat het kost? Je mag me altijd bellen, mailen of appen.

06 - 51175420

Haal het maximale uit jouw managementteam

Ieder individu in de organisatie heeft bepaalde kwaliteiten en valkuilen. In hoeverre de medewerkers vanuit die kwaliteiten handelen, is cruciaal voor de samenwerking met anderen. Een team kan alleen succesvol zijn, als iedere persoon in het team zijn kwaliteiten optimaal kan inzetten. 

Ieder team is zo sterk als de zwakste schakel. Daarom wil je mensen in hun kracht zetten. Door hen te laten doen waar ze goed in zijn. Hoe je dat doet, leer je in deze training, speciaal georganiseerd voor MT leden. Je gaat ervaren wat jij zelf kunt doen om je team weer goed te laten functioneren.

De sessies zijn praktisch, concreet en doelgericht. Met een uitgekiende combinatie van verschillende methodes geeft Mirian je handvatten om het maximale uit je team en medewerkers te halen, terwijl je zelf ook krachtiger in je omgeving komt te staan.

Deze training is bedoeld voor managementteams. Je neemt deel met je hele MT. De precieze inhoud van de training is afhankelijk van de uitdagingen die er zijn in jouw MT. We zullen vooraf samen bepalen waar de focus zal liggen. Ook de datum van de training bepalen we samen.

Voor meer informatie kun je bellen met Mirian Rutten: 06 – 51175420. Je kunt hieronder inschrijven voor de training, dan neemt Mirian contact met je op over de datum en invulling.

Inschrijven

Naam is vereist.
Naam is vereist.
E-mailadres is vereist.
Algemene voorwaarden en privacybeleid *
Je moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

Ik heb interesse in deze training en vraag Mirian Rutten om hierover contact met mij op te nemen.

© 2021 Mirian Rutten