06-51175420

Heb je vragen? Wil je gewoon even sparren? Of wil je weten wat het kost? Je mag me altijd bellen, mailen of appen.

06 - 51175420

Workshop 3daagse - Kom uit je hoofd

Sommige mensen zijn geneigd om ‘in hun hoofd te leven’ en intuïtieve signalen ‘weg te redeneren’. Het rationele vermogen neemt graag de overhand boven het zintuiglijke. Als je druk bent met gedachten, scenario’s, oorzaak-gevolg-vragen en de omgeving, merk je de primaire zintuiglijke indrukken vaak niet eens op.

Als je veel in je hoofd leeft, veel nadenkt, kun je het contact verliezen met je lichaam, je eigen energie en de interactie met de energie van een ander. Het negeren van je eigen lichaamstaal kan ertoe leiden dat je de overtuigingskracht mist om gehoord en gezien te worden.

Kom uit je hoofd

In de workshop 3daagse ‘Uit je hoofd’ breng ik, Mirian Rutten, je lichaamsbesef bij. Je leert wat de kracht is van bewust ademen, hoe je beter kunt omgaan met je eigen lichaamstaal en hoe je hierdoor fysiek weerbaarder wordt.

Ik leer je hoe je jezelf krachtig kunt neerzetten, keuzes durven maken, grenzen aangeven, innerlijke kracht voelen en aanwezig durven zijn. Daarnaast leer ik je hoe je je kunt inleven in de ander, meebewegen, samenwerken en innerlijke rust creëren.

De oefeningen versterken het zelfvertrouwen en sociale en communicatieve vaardigheden en leren je duidelijker te communiceren, je eigen ruimte in te nemen en zodoende steviger in je schoenen te staan.

Het zijn drie actieve workshops, waarin ook oefeningen worden gedaan. Gemakkelijk zittende kleding is aan te raden.

 

Heb je interesse? Bekijk dan rechts bovenaan deze pagina op welke datum deze 3daagse begint en schrijf je in!

Workshop uit je hoofd

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via info@mirianrutten.nl
of bel naar:

(+31) 6 51175420

Heb je interesse? Bekijk dan hieronder op welke datum deze training plaatsvindt en schrijf je in!

Workshop 3daagse - Kom uit je hoofd – september2024
Voor een beter lichaamsbesef en meer weerbaarheid
9 september 2024
Oisterwijk
Info en inschrijven

Ik vond ‘Uit je hoofd’ een heel leuke en gezellige workshop! Leuk opgezet met een combinatie van theorie en spel. Mirian creëerde een sfeer waarin iedereen zich veilig voelde. Ik zou de workshop een 10 geven!

Nicoline

Wat ik goed vond aan de workshop ‘Uit je hoofd’ is dat ik me bewust werd van mijn gevoelens en patronen. Ik zou de workshop een 8 geven.

Rianne

Het was fijn om tijdens de workshop ‘kom uit je hoofd’ actief bezig te zijn en meer te leren over hoe je uit je hoofd kunt komen door te letten op je ademhaling. Waardevol vond ik zelf te ervaren dat je door goed te ademen tijdens oefeningen betere oplossingen kunt bedenken. Er waren grappige momenten en er was een gezellige sfeer. De opdrachten over o.a. lichaamshouding en ademhaling zijn ook direct toepasbaar in mijn begeleiding van (hoog)begaafde kinderen. De PowerPoint en uitleg over overlevingsmechanisme ‘fawn’ vond ik erg interessant en herkenbaar. Ik heb eigenlijk geen verbeterpunten, ik zou een 9 willen geven. Bedankt voor de fijne workshop en warme ontvangst!

Nathalie Laurens
Begeleider van (hoog)begaafde kinderen

Mirian let goed op dat ze tijdens de workshop ‘Uit je hoofd’ iedereen zijn moment geeft. De sfeer en energie zijn heel goed. Bedankt voor de fijne ochtend!

Rick van de Sande
© 2021 Mirian Rutten