06-51175420

Heb je vragen? Wil je gewoon even sparren? Of wil je weten wat het kost? Je mag me altijd bellen, mailen of appen.

06 - 51175420

Krachtiger leidinggeven zonder stress

Het beste uit mensen krijgen, vergt inspanning. Het is soms een behoorlijke opgave om eruit te krijgen wat erin zit, ook bij jezelf. Hoogbegaafde managers hebben vaak zo veel gedachten, dat ze daar niet het gewenste resultaat uit kunnen halen. Bovendien redeneren ze intuïtieve signalen vaker weg.

Communicatie is voor managers van het grootste belang. Niet alleen verbale communicatie, maar juist ook non-verbale. Lichaamsbesef speelt dan ook een grote rol in modern high-performance leadership.

Training voor (hoogbegaafde) managers

Tijdens deze training krijg je handvatten om krachtiger in je omgeving te staan. Je leert beter bij jezelf te blijven als manager en je grenzen aan te geven. Daarnaast leer je hoe je krachtiger kunt leidinggeven zonder te dominant te zijn. Hoe je mensen kunt aansturen, zonder te zeggen wat er moet gebeuren. Begeleiden in plaats van afbreken.

Ook leer je hoe je je kunt inleven in de ander en hoe je kunt meebewegen. Hoe je rust creëert zodat je kunt samenwerken vanuit rust en ontspanning. Doordat je sterker wordt in al deze zaken, kun je vervolgens het geleerde doorgeven en zo het maximale halen uit je team en medewerkers.

Hoogbegaafde managers zien hun eigenschappen vaak als valkuilen. Je krijgt meer inzicht in deze eigenschappen en gaat inzien dat dit juist kwaliteiten zijn. Ook leer je hoe je deze beter als manager kunt inzetten. De training is praktisch, concreet en doelgericht. Met een uitgekiende combinatie van verschillende methodes helpt Mirian jou met het versterken van je zelfvertrouwen en je sociale en communicatieve vaardigheden. 

Mirian geeft deze training aan een kleine groep managers. Zo kan zij jou persoonlijke aandacht geven en inspelen op jouw eigen leerbehoefte. Het resultaat: betere communicatie en minder stress. Met als gevolg dat niet alleen jouw eigen prestaties zullen verbeteren, maar ook die van je team.

Ik hoop je te mogen ontmoeten tijdens de training!

Heb je interesse? Bekijk dan hieronder op welke datum deze training plaatsvindt en schrijf je in!

Voor managers
Krachtiger leidinggeven zonder stress
18 november 2021
Oisterwijk
Info en inschrijven

Ik heb inzicht gekregen in waarom ik dingen deed, in mijn patronen die niet meer werken. Mirian kan goed spiegelen waardoor je snel inzicht krijgt in jezelf. Ze is duidelijk op een plezierige manier. Door Mirian ben ik dingen anders gaan doen. Ik heb er echt veel aan gehad.

Chrystel Dirks
HR manager

De training was heel concreet. Ik heb veel zelf ervaren. We kregen korte, duidelijke theoretische onderbouwing met literatuuradvies, dat vond ik heel goed. De sfeer was respectvol. Ik zou de training aanraden, ik geef ‘m een 10. En ik wil heel graag een vervolg!

Ineke van Doornik

Mirian is een fijn mens. Ze luistert en kijkt goed, laat haar gevoel duidelijk meespreken en heeft een goed gevoel voor humor. Het is gemakkelijk met haar in contact te komen.

Anneke
HR manager
© 2021 Mirian Rutten