06-51175420

Heb je vragen? Wil je gewoon even sparren? Of wil je weten wat het kost? Je mag me altijd bellen, mailen of appen.

06 - 51175420

Krachtiger leidinggeven zonder stress

Lees eerst even de tekst in het donkergroene vak hiernaast.

Kunnen anderen jou niet altijd volgen? Heb je het gevoel dat jouw gedachtegang anders is dan die van anderen? Heb je veel ideeën, maar vind je het lastig om tot actie over te gaan? Dat zijn typische eigenschappen van hoogbegaafde managers. Zij zien hun eigenschappen vaak als valkuilen.

Tijdens deze training krijg je meer inzicht in deze eigenschappen en ga je inzien dat het juist kwaliteiten zijn. Ook leer je hoe je je kwaliteiten beter kunt inzetten.

Mirian geeft deze training aan een kleine groep managers. Zo kan zij jou persoonlijke aandacht geven en inspelen op jouw eigen leerbehoefte. Doordat je met een groep bent, leer je van elkaar. Juist doordat je bij een ander ziet hoe hij of zij reageert op de oefeningen, leer je over je eigen gedrag.

De training is praktisch, concreet en doelgericht. Met een uitgekiende combinatie van verschillende methodes en oefeningen helpt Mirian jou met het versterken van je zelfvertrouwen en je sociale en communicatieve vaardigheden. 

Het resultaat: betere communicatie en minder stress. Met als gevolg dat niet alleen jouw eigen prestaties zullen verbeteren, maar ook die van je team.

Kijk rechtsboven aan deze pagina voor de eerstvolgende training. Je kunt de training ook incompany aanvragen.

Training voor (hoogbegaafde) managers

Communicatie is voor managers van het grootste belang. Niet alleen verbale communicatie, maar juist ook non-verbale. Lichaamsbesef speelt dan ook een grote rol in modern high-performance leadership.

Je leert hoe je je kunt inleven in de ander en hoe je kunt meebewegen. Ook leer je rust creëeren zodat je kunt samenwerken vanuit rust en ontspanning. Doordat je sterker wordt in al deze zaken, kun je vervolgens het geleerde doorgeven en zo het maximale halen uit je team en medewerkers.

Tijdens deze training krijg je handvatten om krachtiger in je omgeving te staan. Je leert beter bij jezelf te blijven als manager en je grenzen aan te geven. Daarnaast leer je hoe je krachtiger kunt leidinggeven zonder te dominant te zijn. Hoe je mensen kunt aansturen, zonder te zeggen wat er moet gebeuren. Begeleiden in plaats van afbreken.

Het is een actieve training, bestaande uit veel fysieke oefeningen, onderbouwd met theorie.

Heb je interesse in de training? Ga naar het event rechtsboven aan deze pagina en schrijf je in via het formulier. Tot binnenkort!

Deze training staat voorlopig niet in de planning. Je kunt contact opnemen voor training/coaching op maat.

06 - 511 75 420

Ik heb inzicht gekregen in waarom ik dingen deed, in mijn patronen die niet meer werken. Mirian kan goed spiegelen waardoor je snel inzicht krijgt in jezelf. Ze is duidelijk op een plezierige manier. Door Mirian ben ik dingen anders gaan doen. Ik heb er echt veel aan gehad.

Chrystel Dirks
HR manager

De training was heel concreet. Ik heb veel zelf ervaren. We kregen korte, duidelijke theoretische onderbouwing met literatuuradvies, dat vond ik heel goed. De sfeer was respectvol. Ik zou de training aanraden, ik geef ‘m een 10. En ik wil heel graag een vervolg!

Ineke van Doornik

Mirian is een fijn mens. Ze luistert en kijkt goed, laat haar gevoel duidelijk meespreken en heeft een goed gevoel voor humor. Het is gemakkelijk met haar in contact te komen.

Anneke
HR manager
© 2021 Mirian Rutten