06-51175420

Heb je vragen? Wil je gewoon even sparren? Of wil je weten wat het kost? Je mag me altijd bellen, mailen of appen.

06 - 51175420

Coaching voor managers

Als manager heb je uitdagingen genoeg. Het beste uit mensen krijgen, vergt inspanning. Het is soms een best een opgave om eruit te krijgen wat erin zit, ook bij jezelf.

Mirian hoort graag van jou wat de uitdagingen zijn waar je tegenaan loopt. Ze ziet snel wat er speelt en houdt je een spiegel voor, zodat jij het ook gaat zien. Zelfinzicht en zelfbewustzijn zijn immers van groot belang in een leidinggevende functie.

De coaching gaat in losse sessies, 1-op-1. Zo kan Mirian volledig inspelen op jouw leerbehoefte. De sessies zijn praktisch, concreet en doelgericht. Met een uitgekiende combinatie van verschillende methodes helpt Mirian jou met het versterken van je zelfvertrouwen en je sociale en communicatieve vaardigheden. Het resultaat: betere communicatie en minder stress. Met als gevolg dat niet alleen jouw eigen prestaties zullen verbeteren, maar ook die van je team.

Onderwerpen tijdens de coaching

Natuurlijk zijn de coaching sessie op maat. We bespreken wat jij wilt weten over jezelf en waarmee je moeite hebt. Daarna begeleidt Mirian jou daarin. Er zijn een aantal onderwerpen die regelmatig voorkomen in de coaching voor managers, die noemen we hier:

Communicatie is voor managers van het grootste belang. Niet alleen verbale communicatie, maar juist ook non-verbale. Lichaamsbesef speelt dan ook een grote rol in modern high-performance leadership.

Tijdens de coaching sessies krijg je handvatten om krachtiger in je omgeving te staan. Je leert beter bij jezelf te blijven als manager en je grenzen aan te geven. Daarnaast leer je hoe je krachtiger kunt leidinggeven zonder te dominant te zijn. Hoe je mensen kunt aansturen, zonder te zeggen wat er moet gebeuren. Begeleiden in plaats van afbreken.

Ook leer je hoe je je kunt inleven in de ander en hoe je kunt meebewegen. Hoe je rust creëert zodat je kunt samenwerken vanuit rust en ontspanning. Doordat je sterker wordt in al deze zaken, kun je vervolgens het geleerde doorgeven en zo het maximale halen uit je team en medewerkers.

Ook voor hoogbegaafde managers

Veel managers zijn hoogbegaafd, vaak zonder dit te weten. Mirian is gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. Voor de coaching maakt het niet uit of je het wel of niet bent, je bent sowieso welkom!

Hoogbegaafde managers hebben vaak zo veel gedachten, dat ze daar niet het gewenste resultaat uit kunnen halen. Doordat ze veel nadenken, redeneren ze intuïtieve signalen vaker weg.

Hoogbegaafde managers zien hun eigenschappen vaak als valkuilen. Mirian geeft je graag inzicht in deze eigenschappen, zodat je gaat inzien dat dit juist kwaliteiten zijn. Ook leer je hoe je deze als manager beter kunt inzetten.

Heb je interesse in coaching? Probeer het gewoon een keer. Na de eerste sessie kun je beslissen of je wilt doorgaan. Bel naar 06 - 511 75 420 om een afspraak te maken. Of om je vragen te stellen. Hopelijk tot binnenkort!

Tijdens mijn coachingstraject kwam ik meer te weten over mijzelf en over de manier waarop ik kan omgaan met vragen. Vragen die ik niet een, twee, drie zelf kon oplossen. Mirian hield me een spiegel voor waardoor ik ontdekte dat ik zelf de sleutel in handen heb. Ik voel me veel beter en ben haar heel dankbaar.

Michel van Dijk
Manager gemeente Tilburg

Ik heb inzicht gekregen in waarom ik dingen deed, in mijn patronen die niet meer werken. Mirian kan goed spiegelen waardoor je snel inzicht krijgt in jezelf. Ze is duidelijk op een plezierige manier. Door Mirian ben ik dingen anders gaan doen. Ik heb er echt veel aan gehad.

Chrystel Dirks
HR manager

Tijdens de eerste sessie vond ik het bijzonder om te ervaren dat je gewoontes hebt in je handelen. Ik leerde een methode om de gewoonte snel te doorbreken, zodat ik snel positief effect had in de belemmeringen die ik eerst ervaarde. Ik ben meerdere keren teruggegaan. Na elke sessie merk ik dat ik weer een stap vooruit ben gegaan in het bewust omgaan met het hier en nu, dat ik steeds meer naar mezelf luister en ontspannener ben. Ik zie het als een investering in mezelf en zou iedereen aanraden om het een keer te proberen.

Pascalle
© 2021 Mirian Rutten