06-51175420

Heb je vragen? Wil je gewoon even sparren? Of wil je weten wat het kost? Je mag me altijd bellen, mailen of appen.

06 - 51175420

Uit je hoofd

Hoogbegaafden zijn geneigd om in hun hoofd te leven en intuïtieve signalen ‘weg te redeneren’. Het rationele vermogen neemt graag de overhand boven het zintuiglijke. Als je druk bent met gedachten, scenario’s, oorzaak-gevolg-vragen en de omgeving, merk je de primaire zintuiglijke indrukken vaak niet eens op.

Als je veel in je hoofd leeft, veel nadenkt, kun je het contact verliezen met je lichaam, je eigen energie en de interactie met de energie van een ander. Het negeren van je eigen lichaamstaal kan ertoe leiden dat je de overtuigingskracht mist om gehoord en gezien te worden.

Uit je Hoofd

In de Mini-workshop ‘Uit je hoofd’ breng ik, Mirian Rutten, je lichaamsbesef bij. Je leert wat de kracht is van bewust ademen, hoe je beter om kunt gaan met je eigen lichaamstaal, en hierdoor fysiek weerbaarder te worden.

Ik ben Rots & Water-trainer, coach en trainer, gespecialiseerd in hoogbegaafden. Maar ook als je niet hoogbegaafd bent, heb je iets aan deze training. Ik leer je hoe je jezelf krachtig kunt neerzetten, keuzes durft te maken, grenzen aangeeft, innerlijke kracht voelen en aanwezig durven zijn. Daarnaast leer ik je hoe je je kunt inleven in de ander, meebewegen, samenwerken en innerlijke rust kunt creëren.

De oefeningen versterken het zelfvertrouwen en je sociale en communicatieve vaardigheden. Ze leren je duidelijker te communiceren, je eigen ruimte in te nemen en zodoende steviger in je schoenen te staan.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!

Workshop uit je hoofd

Heb je interesse? Bekijk dan hieronder op welke datum deze training plaatsvindt en schrijf je in!

Workshop Uit je hoofd
Voor een beter lichaamsbesef en meer weerbaarheid
4 maart 2023
Oisterwijk
Info en inschrijven

Ik vond ‘Uit je hoofd’ een heel leuke en gezellige workshop! Leuk opgezet met een combinatie van theorie en spel. Mirian creëerde een sfeer waarin iedereen zich veilig voelde. Ik zou de workshop een 10 geven!

Nicoline

Mirian let goed op dat ze tijdens de workshop ‘Uit je hoofd’ iedereen zijn moment geeft. De sfeer en energie zijn heel goed. Bedankt voor de fijne ochtend!

Rick van de Sande

Wat ik goed vond aan de workshop ‘Uit je hoofd’ is dat ik me bewust werd van mijn gevoelens en patronen. Ik zou de workshop een 8 geven.

Rianne
© 2021 Mirian Rutten