06-51175420

Heb je vragen? Wil je gewoon even sparren? Of wil je weten wat het kost? Je mag me altijd bellen, mailen of appen.

06 - 51175420

Voor wie

Mirian Rutten is gespecialiseerd in de uitdagingen waarmee hoogbegaafde mensen te maken hebben. Zij biedt begeleiding voor vier verschillende groepen:

Voor begeleiders van hoogbegaafde personen
Voor (hoogbegaafde) managers
Voor managementteams
Voor (hoogbegaafde) kinderen, jongeren en hun ouders

Wil je weten wat Mirian voor jou kan betekenen? Klik dan hierboven op de groep om verder te lezen.

Niet hoogbegaafd?

Ben jij niet hoogbegaafd? Of weet je niet of je dit bent? Ook dan kan ik jou helpen. De oplossingen die ik bied, zijn nuttig voor alle mensen die deze uitdagingen herkennen.

Voel jij je aangesproken door mijn verhaal? Loop jij vast doordat de mensen om je heen jou niet begrijpen? Of heb jij het gevoel dat je erg veel ‘in je hoofd’ zit? Dan help ik jou daar heel graag mee. Stuur me een berichtje via het contactformulier of via 06 – 51175420. Bellen kan natuurlijk ook.

Door deze training ben ik me meer bewust van de signalen van mijn lichaam. Ik denk bewuster na over de keuzes die ik maak en de gevolgen daarvan op mijn lichaam. Uiteindelijk heb ik hierdoor meer rust. Mirian kan luisteren zonder oordeel. Je kunt echt je verhaal bij haar kwijt. Ze stelt haar vragen zo, dat je zelf aan het denken wordt gezet. Ook haar nuchtere kijk en humor zijn heel fijn. Aanrader als je aan de slag wilt met jezelf.

Mieke van den Elzen
eigenaar Bijdehand Talentbegeleiding
© 2021 Mirian Rutten