06-51175420

Heb je vragen? Wil je gewoon even sparren? Of wil je weten wat het kost? Je mag me altijd bellen, mailen of appen.

06 - 51175420

Voor managers

Mensen in verantwoordelijke posities hebben de neiging veel ‘in hun hoofd te gaan zitten’. Het rationele vermogen neemt graag de overhand. Zeker bij hoogbegaafde managers. Als je druk bent met scenario’s, strategieën en oorzaak-gevolg-vragen, heb je minder aandacht voor het zintuiglijke. En doordat je je minder bewust bent van je eigen lichaamstaal, kan dit ertoe leiden dat je de overtuigingskracht mist om écht gehoord te worden. Sommige managers lopen daardoor zelfs vast.

Mirian Rutten biedt coaching en training voor (hoogbegaafde) managers om jou te leren hier anders mee om te gaan.

Wat

Tijdens deze training of coaching krijg je handvatten om krachtiger in je omgeving te staan. Je leert beter bij jezelf te blijven als manager en je grenzen aan te geven. Daarnaast leer je hoe je krachtiger kunt leidinggeven zonder te dominant te zijn. Hoe je mensen kunt aansturen, zonder te zeggen wat er moet gebeuren. Begeleiden in plaats van afbreken.

Ook leer je hoe je je kunt inleven in de ander en hoe je kunt meebewegen. Hoe je rust creëert zodat je kunt samenwerken vanuit rust en ontspanning. Doordat je sterker wordt in al deze zaken, kun je vervolgens het geleerde doorgeven en zo het maximale halen uit je team en medewerkers.

Hoogbegaafde managers zien hun eigenschappen vaak als valkuilen. Je krijgt meer inzicht in deze eigenschappen en gaat inzien dat dit juist kwaliteiten zijn. Ook leer je hoe je deze beter als manager kunt inzetten. De oefeningen versterken je zelfvertrouwen en je sociale en communicatieve vaardigheden. Ze leren je duidelijker te communiceren, je eigen ruimte in te nemen en zodoende steviger in je schoenen te staan.

 

Naast de trainingen die Mirian geeft via De Baak, biedt zij ook zelf een zeer goed beoordeelde training voor hoogbegaafde managers. Wil je daarover meer weten? Lees dan hier over de training voor managers.

Je kunt ook kiezen voor individuele coaching: jij geeft dan zelf aan welke vragen je hebt. Mirian biedt jou sessies op maat, die aansluiten bij jouw behoefte. Wil je hierover meer informatie? Bel dan naar 06 – 51175420.

Wil je liever een traject waarin je focust op de prestaties van je (management) team? Kijk dan bij de informatie Voor managementteams.

Waarom

Het beste uit mensen krijgen, vergt inspanning. Het is soms een behoorlijke opgave om eruit te krijgen wat erin zit, ook bij jezelf. Hoogbegaafde managers hebben vaak zo veel gedachten, dat ze daar niet het gewenste resultaat uit kunnen halen. Bovendien redeneren ze intuïtieve signalen vaker weg. Ze hebben moeite om duidelijk te maken wat ze willen communiceren en voelen zich niet gehoord.Communicatie is voor managers van het grootste belang. Niet alleen verbale communicatie, maar juist ook non-verbale. Lichaamsbesef speelt dan ook een grote rol in modern high-performance leadership. Door fysieke coaching word jij als manager je weer bewust van je eigen lichaamsgevoel. Ook leer je hoe je dat kunt herkennen en inzetten in je team. Het gevolg is dat niet alleen jouw eigen prestaties zullen verbeteren, maar ook die van je team.

Hoe

De sessies zijn praktisch, concreet en doelgericht. Met een uitgekiende combinatie van verschillende methodes helpt Mirian jou om je bewust te worden van je lichaam, van waar je (letterlijk) staat en van wat je aan non-verbale signalen uitzendt. Door het verbinden van je lijf, hart en hoofd word je fysieke, emotionele en mentale bewustzijn vergroot. De resultaten daarvan zijn betere communicatie, hogere prestaties en minder stress.

Agenda

Voor managers
Krachtiger leidinggeven zonder stress
18 november 2021
Oisterwijk
Info en inschrijven

Tijdens mijn coachingstraject kwam ik meer te weten over mijzelf en de over wijze waarop ik moest leren omgaan met vragen die ik niet een, twee, drie zelf kon oplossen, dit dankzij de hulp van Mirian.Mirian zet je aan het werk. Ze neemt de tijd om jou zelf te laten uitvinden waar de antwoorden liggen op complexe vragen, die vaak heel ver teruggaan in het verleden. Je ontdekt dat jij zelf de sleutel in handen hebt. Mirian houdt je de spiegel voor om je te laten zien waarmee jij aan de slag moet. We gingen heel diep en dat heeft echt tijd nodig. Ook je omgeving moet weten waarmee jij bezig bent.Het heeft mij een prima gevoel gegeven en heel veel antwoorden, waarmee ik anders was blijven rondlopen. Vele malen dank Mirian! Succes met het coachen van andere mensen die waarschijnlijk ook allemaal op zoek zijn naar de antwoorden die ik heb gevonden dankzij jouw hulp.

Michel van Dijk
Manager gemeente Tilburg

Lees meer over de training voor managers.

Heb je een vraag? Wil je eens vrijblijvend kennismaken? Of wil je je opgeven voor coaching?
Bel dan naar

(+31) 6 51175420

of stuur een berichtje via het contactformulier.

© 2021 Mirian Rutten