06-51175420

Heb je vragen? Wil je gewoon even sparren? Of wil je weten wat het kost? Je mag me altijd bellen, mailen of appen.

06 - 51175420

Voor managers

Mensen in verantwoordelijke posities hebben de neiging veel ‘in hun hoofd te gaan zitten’. Het rationele vermogen neemt graag de overhand. Zeker bij hoogbegaafde managers. Als je druk bent met scenario’s, strategieën en oorzaak-gevolg-vragen, heb je minder aandacht voor het zintuiglijke. En doordat je je minder bewust bent van je eigen lichaamstaal, kan dit ertoe leiden dat je de overtuigingskracht mist om écht gehoord te worden. Sommige managers lopen daardoor zelfs vast.

Mirian Rutten biedt coaching en training voor (hoogbegaafde) managers om jou te leren hier anders mee om te gaan.

Wat

Hoogbegaafde managers zien hun eigenschappen vaak als valkuilen. Tijdens de training of coaching sessies krijg je meer inzicht in deze eigenschappen en ga je inzien dat dit juist kwaliteiten zijn. Ook leer je hoe je deze beter als manager kunt inzetten. De oefeningen versterken je zelfvertrouwen en je sociale en communicatieve vaardigheden. Ze leren je duidelijker te communiceren, je eigen ruimte in te nemen en zodoende steviger in je schoenen te staan.

Waarom

Hoogbegaafde managers hebben vaak zo veel gedachten, dat ze geneigd zijn intuïtieve signalen weg te redeneren. Ze hebben moeite duidelijk te maken wat ze willen communiceren. Dat terwijl communicatie voor managers van groot belang is. Verbale, maar juist ook non-verbale communicatie. Lichaamsbesef speelt dan ook een grote rol in modern high-performance leadership.

Door fysieke coaching en training word jij als manager je weer bewust van je eigen lichaamsgevoel. Ook leer je hoe je dat kunt herkennen én inzetten in je team. Het gevolg is dat niet alleen jouw eigen prestaties zullen verbeteren, maar ook die van je team.

Hoe

Met een uitgekiende combinatie van verschillende methodes helpt Mirian jou om je bewust te worden van je lichaam, van waar je (letterlijk) staat en van wat je aan non-verbale signalen uitzendt.

Door het verbinden van je lijf, hart en hoofd word je fysieke, emotionele en mentale bewustzijn vergroot.

De sessies zijn praktisch, concreet en doelgericht. De resultaten daarvan zijn betere communicatie, hogere prestaties en minder stress.

Training of coaching?

Naast de trainingen die Mirian geeft via De Baak, biedt zij zelf een zeer goed beoordeelde training voor hoogbegaafde managers. Wil je daarover meer weten? Dat lees je hier bij training voor managers.

Je kunt ook kiezen voor individuele coaching: jij geeft dan zelf aan welke vragen je hebt. Mirian biedt jou sessies op maat, die aansluiten bij jouw behoefte. Wil je hierover meer informatie? Kijk bij coaching voor managers of bel naar 06 – 51175420.

Wil je liever een traject waarin je focust op de prestaties van je (management) team? Kijk dan bij de informatie voor managementteams.

Agenda

Tijdens mijn coachingstraject kwam ik meer te weten over mijzelf en de over wijze waarop ik moest leren omgaan met vragen die ik niet een, twee, drie zelf kon oplossen, dit dankzij de hulp van Mirian. Mirian zet je aan het werk. Ze neemt de tijd om jou zelf te laten uitvinden waar de antwoorden liggen op complexe vragen, die bij mij ver teruggingen in het verleden. Je ontdekt dat jij zelf de sleutel in handen hebt. Mirian houdt je de spiegel voor om je te laten zien waarmee jij aan de slag moet. Het heeft mij een prima gevoel gegeven en heel veel antwoorden, waarmee ik anders was blijven rondlopen. Vele malen dank Mirian! Succes met het coachen van andere mensen die waarschijnlijk ook allemaal op zoek zijn naar de antwoorden die ik heb gevonden dankzij jouw hulp.

Michel van Dijk
Manager gemeente Tilburg

Lees meer over de training voor managers.

Heb je een vraag? Wil je eens vrijblijvend kennismaken? Of wil je je opgeven voor coaching?
Bel dan naar

(+31) 6 51175420

of stuur een berichtje via het contactformulier.

© 2021 Mirian Rutten